Kan vi inte fylla hela Mälaren med betong och bygga hotell hela vägen till Västerås?

Stadshuset har presenterat vad som sägs vara det sista Slussenförslaget. En låtsasbearbetning som inte är bättre än något av de tidigare och det förtjänar heller egentligen ingen annan kommentar än den som gavs redan 2009 av sign. Erik på DN.se till det första förslaget:

Vad är detta!?!!? ännu en gång ska bönderna som fattar beslut förstöra vår stad. Kan vi inte fylla hela Mälaren med betong och bygga hotell hela vägen till Västerås? Kanske en Glasgalleria fylld med H&M-butiker framför stadshuset eller varför inte bygga motorvägsbro ut till Fjäderholmarna? Fjäderholmarna kan man ju faktiskt också exploatera, en galleria eller två kanske?! Man kan ju absolut inte bygga nytt på mindre attraktiva tomter, det skulle ju kanske öka dess attraktivitet och medföra att folk faktiskt vistas där, något sådant vill vi inte se! En stad bygger man ut, inte om!!!!! Lär er av 60-talet för bövelen!

Rekommenderar också Leif Tjerneds insändare i DN idag, den 28 maj.

Ett svar till “Kan vi inte fylla hela Mälaren med betong och bygga hotell hela vägen till Västerås?”

  1. Tack Leif för ditt inlägg i DN i dag !! Hur går du vidare? Jag vill gärna stödja. Vill inte ha en massa bilfiler på Skeppsbron. Kan inte vara Livet.
    MVH, Vera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: