…nån har bajat på Kölsvinet!

IMG_2581Sommarn är slut och båten på land. Den riktiga båtsäsongen har börjat och inletts med den sedvanliga höstskurningen av insidan. Det var inget kul i år, för nån har bajat under durken!

Insåg redan i slutet på sommarn att någon, utöver mig själv, bosatt sig i båten. Jag hade glömt några potäter efter augustiseglingen, som vederbörande släpat runt och snaskat på och gömt undan litet här och där. Då jag packade in seglen i september insåg jag att denne någon haft sitt krypin i en hopvikt segelsäck, där han både legat och käkat, drittit och sovit. Allt på samma ställe – det var således knappast någon högre civlilisation som invaderat (civilisationer värderas bl a efter bordsskick och efter hur de sköter andra viktiga saker).

Och nu, vid skurningen, blev det till att plocka bajkluttar. Jag gillar egentligen djur, eller gjorde ända till igår, men det här var göräckligt och luktade rätt underligt för att härröra från min fina båt.

Misstankarna faller starkt på Råttan Robert. Men det ryktas också om en iller som skall ha hängt kring bryggan i somras. Om det nu skulle vara trevligare. Bajs är alltid bajs, skit samma vem det kommer ur.

nöff-nöff…kölsvinet ifråga…

Annonser

2 svar to “…nån har bajat på Kölsvinet!”

  1. mer inlägg!!

    • Jamen hallå, jag har ju precis fått undan råttkacket – nu måste jag vila rätt mycket innan jag uträttar nya storverk att skriva om, eller hur? Kåres värld är en långsam värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s